en lille familie

i Himmerland


OS OG MUSIKKEN

Vi har begge en baggrund i musikken forstået på den måde at vi både som udøvende og lyttende altid har befundet os godt i musikkens verden - bl.a med en ungdom i diverse lokale orkestre, højskoleophold, mobilt diskotek, undervisning, konservatorie forberedelser, diskjokey (DJ) på det hedengangne og berømte / berygtede musiksted Vestergade 58  I Århus :-)

Interessen for musikken følger os stadig, dog primært på den passive plads, dvs. som lyttere via radio, CD, DVD, Internet etc. ligesom at vi stadig som private hygger os i vort lille elektroniske musikstudie med vore egne numre.

Professionelt har vi de seneste år investeret rigtig mange ressourcer i teknologi og viden til lyd design, et område vi ser som et naturligt og fremtidig indsatsområde i vort firma Decor Marketing - læs evt. mere om emnet under menupunktet ArtDECO 

Læs også om vore musikinteresser her
<<
www.myspace.com/edvars >>

Link til
Music.com
Link til Musik bladet org
Link til ARTIST direct
Link til Gaffa.dk

Her til højre er der eksemler på noget af den musik vi lytter til!

  
Danske TV2
TV2
Coldplay
Coldplay
Eva Dahlgren
Eva Dahlgren
MetalicaMetalica
Veto
Veto
Depeche Mode
Depeche Mode
Faithless
Faithless
Peter Gabriel
Peter Gabriel

Efter at Bjarke har fået konstateret kræft i maven 2013-01, har vi måtte opgive visse drømme og har måtte omprioritere en del steder i vort liv. Det ændrer dog ikke ved at musikken stadig har en meget stor plads i vort liv og at Bjarke, nu i endnu højere grad har fokus på musikken, herunder også i sin behandling - læs evt. mere via Bjarkes Blog her på siden. 
Professionelt fortsætter vi med at arbejde med musikken - Lene er ved roret og med stor support fra No der specielt har interesse i multimedie delen.